Dragovoljna predaja minsko-eksplozivnih sredstava i oružja

Slika /2020/ORUŽJE/brosura_inside.png

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92

FOTO: Ilustracija

U vremenu od 12. do 19. srpnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske, evidentirano je 6 dragovoljnih predaja minsko-eksplozivnih sredstava i oružja.

Građani su na području Osijeka, Belog Manastira, Našica i Belišća dragovoljno predali dva pištolja (jedan zračni i jedan signalni), četiri ručne bombe, dva elektrodetonatora br. 8 EDK , pola kilograma eksploziva,  296 komada raznog streljiva i jednu topničku čahuru.

Akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje
Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Stranica