Akcija prometne policije

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/alkohol.jpg

OSIJEK - Tijekom vikenda (19. i 20. studenog) policijski službenici Postaje prometne policije Osijek postupali su po planu regionalne akcije suzbijanja prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola. Iz prometa isključili su 20 vozača pod utjecajem alkohola, od toga tri vozača bila su smještena u postaju do otrežnjenja.

Tijekom vikenda (19. i 20. studenog) policijski službenici Postaje prometne policije Osijek postupali su po planu regionalne akcije suzbijanja prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

Iz prometa isključili su 20 vozača pod utjecajem alkohola, od toga tri vozača bila su  smještena u postaju do otrežnjenja.

Za istaknuti je 54-godišnji vozač "Ford Escorta" iz Zagreba pod utjecajem alkohola od 3,07 promila koji je zatečen u mjestu Bijelo Brdo u nedjelju u 00,25 sati te je smješten u postaju do otrežnjenja. Za učinjeni prekršaj predložena kazna Prekršajnom sudu biti će novčana kazna od 15.000 kuna i zabrana upravljanja osobnim vozilom do godinu dana. 

Za istaknuti je i 42-godišnjeg vozača bicikla iz Brođanaca, koji je u subotu u 16,14 sati zatečen u Osijeku, pod utjecajem alkohola od 3,28 promila.



Stranica