Otuđili zlatnu ogrlicu

ĐAKOVO - Nepoznati trojac u zlatarnici i srebrnarnici Luka u Đakovu 25. rujna oko 10,20 sati otuđili na osobito drzak način mušku ogrlicu vrijednu oko 11.000 kuna.

Nepoznati trojac u zlatarnici i srebrnarnici Luka u Đakovu 25. rujna oko 10,20 sati otuđili su na osobito drzak način mušku ogrlicu vrijednu oko 11.000 kuna. Stariji muškarac i dvije žene ušli su u zlatarnicu i zatražili da im se pokaže nakit. Kada su otišli, primijećeno je da nedostaje muška ogrlica od kombinacije bijelog i žutog zlata, vrijedna 11.000 kuna. Protiv nepoznatih počinitelja slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela teške krađe na osobito drzak ili opasan način.

Muškarac je starosti oko 60 godina, a bio je odjeven u prsluk bež boje i sive hlače. Starija žena imala je oko 55 godina, a bila je odjevena u roza tuniku, bijelu suknju i zelenu šal-maramu. Visoka je oko 165 centimetara, punijeg je stasa i ima dužu crnu kosu. Mlađa žena ima oko 20 godina, visoka je oko 165 centimetara, vitkije je tjelesne građe i također ima dugu crnu kosu. Bila je odjevena u majicu i hlače crne boje.

Stranica