Privedeni istražnom sucu

VALPOVO - Dvojica Belišćana uz kaznenu prijavu upravo (07. srpnja) privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku zbog pucnjave u Šagu.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 30-godišnjak i 29-godišnjak iz Belišća 05. srpnja oko 13,30 sati u Šagu počinili kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari na štetu 26-godišnjaka iz Šaga. Obojica su upravo (07. srpnja) uz kaznenu prijavu dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku.

Dvojica Belišćana su, podsjetimo, u nedjelju malo iza podneva, prolazeći automobilom osječkih registracijskih oznaka pored ugostiteljskog objekta Kod Luke u Šagu, pucali iz vatrenog oružja nakon čega su se udaljili s mjesta događaja. U lokalu toga trenutka nikoga nije bilo. Izvršenim očevidom na mjestu događaja pronađeno je 20 čahura te je utvrđeno da u pucnjavi nije bilo ozlijeđenih osoba nije je nastala materijalna šteta.



Stranica