U pretrazi pronađena droga i streljivo

Slika /2023/Droga/Osijek/image0 (2).jpeg

​Protiv počinitelja podnosimo prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

FOTO: PU osječko-baranjska

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave osječko-baranjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ te prekršaj iz „Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana“.
 
Jučer, u Osijeku policijski službenici zatekli su 31-godišnjaka u neovlaštenom posjedu 15,3 grama amfetamina, 0,61 grama marihuane, 3,67 grama MDMA ,10 tableta „ecstasya“ i 0,79 grama nagorenog tzv. „joint“ što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Naime, u Osijeku je jučer temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku, obavljena pretraga iznajmljene hotelske sobe kao i osobnog automobila koje koristi 31-godišnjak, a tijekom koje su policijski službenici pronašli 10,2 grama amfetamina, 1,65 grama marihuane i 5 tableta „ecstasya“ što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Također, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, na području Vinkovaca obavljena je pretraga doma i drugih prostorija na adresi prebivališta 31-godišnjaka kojom prilikom je pronađeno 149,2 grama amfetamina, 2,3 grama MDMA, 5,1 grama marihuane, 9 tableta „ecstasya“, 41 komad streljiva što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Protiv počinitelja podnosimo prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica