Sportski uspjeh policijskih službenika

  • Slika \2019\POLUMARATONIJPZAGREB\ŠTAFETA 3.jpg
  • Slika
  • Slika
U nedjelju, 17.ožujka,  u sklopu Atletske cestovne utrke ZAGREB 21, prvi put je predstavljeno i održano službeno pojedinačno i ekipno prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova u polumaratonu. Utrka se održala u tri različite kategorije: polumaraton (u dužini od 21 km), utrka na 5 km i štafeta u dužini od 21 km sa četiri člana tima u kojem su prva tri člana tima trčala 5 kilometara a zadnji član 6,098 m.

Ekipa „Specijalna jedinica policije Osijek“, sastavljena od četiri policijska službenika SJP Osijek, koja je sudjelovala u disciplini štafete u dužini od 21 km, u ukupnoj konkurenciji od 71 ekipe osvojila je 3. mjesto, dok je u konkurenciji Ministarstva unutarnjih poslova osvojila 1. mjesto.

Također, ekipa Interventne jedinice policije PU osječko-baranjske pod nazivom „IJP OSIJEK-MUP“, u sastavu policijskih službenika: Maria Markiolia, Bernarda Bradača, Domagoja Bagarića i Ivana Rudeca (kategorija štafeta 21096m),  u konkurenciji od 71 ekipe zauzela je 16. mjesto, odnosno, u konkurenciji MUP-ovih ekipa 3.mjesto.

Stranica