Prometni događaji

Slika /2022/Ilustracije nove/A11bljeskalica.jpg

U tri prometne nesreće srećom nema ozlijeđenih osoba

FOTO: Ilustracija

Na području PU osječko-baranjske jučer je obavljen očevid tri prometne nesreće, u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba, već je nastupila samo materijalna šteta. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek, a jedna na području PP Belišće.

DETEKTIRANA ČETIRI ALKOHOLIZIRANA VOZAČA

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirana su četiri vozača (dva osobnog automobila, jedan motocikla i jednog bicikla) koji su svojim vozilima upravljali pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 19,29 sati u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 32-godišnjak iz Slavonskog Broda, koji je upravljao motociklom s 1,48 promila alkohola u organizmu.

Slijedi mu maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.990 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „A“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i četiri boda.

NAJAVA AKCIJE PROMETNE POLICIJE

Dana 14. siječnja 2023. godine u vremenu od 08,00 do 14,00 sati na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa.
 

Stranica