Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

Slika /2020/Policijski auto, logo, rotirka/20200521_093851.jpg

U protekla 24 sata evidentirano je osam prometnih nesreća

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća gdje su u dvije prometne nesreće tri osobe lako tjelesno ozlijeđene.

Na području Osijeka dogodilo su se tri prometne nesreće, dvije na području Đakova i po jedna prometna nesreća na području Belišća, Belog Manastira i Našica.

Jučer, 23. lipnja, u vremenu od 16,25 do 18,35 sati, dionica državne ceste D2 u mjestu Feričanci,  bila je zatvorena zbog izvlačenja teretnog automobila koji je sletio s kolnika. Cestovni promet se odvijao obilaznim pravcima.

Jučer, 23. lipnja, godine na području Policijske uprave osječko-baranjske, u prometu su zaustavljena 4 vozača koji su u krvi imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola i to 3 vozača bicikla i jedan vozač osobnog automobila.

Najveća koncentracija alkohola utvrđena je kod 30-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Belog Manastira koji je zaustavljen na biciklu u Belom Manastiru.

Vozaču bicikla utvrđena je koncentracija alkohola od 1,82 grama po kilogramu.   

Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna od 500 kuna.   

U 12,18 sati, u Đurđancima, 51-godišnji hrvatski državljanin iz Semeljaca upravljao je motociklom u naseljenom mjestu gdje je brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na sat brzinom od 107 kilometara na sat, a što je za više od 50 kilometara na sat više od dopuštene.

Za počinjeni prekršaj predviđena je novčana kazna do 20 000 kuna te izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

 

Stranica