Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

Slika /2020/Policijski auto, logo, rotirka/20200521_093857.jpg

U protekla 24 sata evidentirano je 9 prometnih nesreća

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je 9 prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, tri prometne nesreće dogodile su se na području Našica, a po jedna prometna nesreća dogodila se na području Donjeg Miholjca i Belišća.

Jučer, 9. lipnja, na području Policijske uprave osječko baranjske evidentirana su 4 vozača osobnog automobila koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,25 sati, u Đakovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin iz Ivanovaca Đakovačkih. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,35 grama po kilogramu.

Za počinjeni prekršaj propisana je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

Sutra, 11. lipnja, u vremenu od 15,00 do 21,00 sati, na području cijele Osječko-baranjske županije, provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača.
 

Stranica