Projekt „Kultura na kotačima" u pratnji policije

Slika /2020/KULTURA NA KOTAČIMA/IMG-20200423-WA0000.jpg

U Osijeku je pokrenuta zabava s niz nastupa i kulturnih sadržaja gdje građani mogu neometano pratit bez napuštanja svojih domova odnosno s balkona i prozora  

FOTO: PU osječko-baranjska

Kulturni centar Osijek u suradnji s Gradom Osijekom od 23. travnja, provodi program „Kultura na kotačima”. Kroz ovaj program dovodimo niz kratkih kulturnih sadržaja u razne gradske četvrti i omogućujemo građanima Osijeka da u ovim programima sudjeluju sa svojih prozora i balkona, odnosno u skladu s propisanim mjerama socijalnog distanciranja.

„Kultura na kotačima” program je u koji su se uključile i ostale gradske kulturne institucije, tako da u ovom projektu s vlastitim sadržajima nastupaju: Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku, Dječje kazalište Branka Mihaljevića u Osijeku, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek te Gradske galerije Osijek. 

Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske uključili su se u program i samim tim brinu o provođenju mjera distanciranja. Ovom prilikom izražavamo zahvalnost građanima Osijeka na ozbiljnom i dosljednom poštivanju svih propisanih mjera Stožera civilne zaštite.


 


Stranica