Požari na građevinskim objektima

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/pozar04.jpg

BARANJA/NAŠICE - U Zmajevcu u ulici Maršala Tita, 9. srpnja oko 04,30 sati uslijed oštećenja izolacije kabla glavnog napajanja na tavanu, došlo je do požara na obiteljskoj kući.

U Zmajevcu u ulici Maršala Tita, 9. srpnja oko 04,30 sati uslijed oštećenja izolacije kabla glavnog napajanja na tavanu, došlo je do požara na obiteljskoj kući vlasništvo 37-godišnjaka. Tom prilikom požar se proširio na krovište kuće, te na ostale prostorije objekta. Požar je ugašen od strane djelatnika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Zmajevac i Kneževi Vinogradi i Javno profesionalne vatrogasne postrojbe Beli Manastir. Materijalna šteta nastala požarom cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također, 9. srpnja oko 14,30 sati u Podgoraču u ulici Josipa Jurja Strossmayera, uslijed kemijske reakcije došlo je do samozapaljenja nekoliko stotina bala sijena na tavanu štale vlasništvo 40-godišnjaka. Tom prilikom je u potpunosti izgorjelo krovište štale. Požar su ugasili djelatnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podgorač. Materijalna šteta nastala požarom cijeni se na nekoliko desetaka tisuća kuna.



Stranica