Na graničnom prijelazu pronađen duhan

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/duhangal.JPG

BARANJA - U poslijepodnevnim satima 9. srpnja na granični prijelaz Batina pregledom vozila pronađeno je skriveno i neprijavljeno nekoliko kilograma sitno rezanog duhana.

U poslijepodnevnim satima 9. srpnja na granični prijelaz Batina kao ulazne putnice u Republiku Hrvatsku osobnim automobilom doputovale su 57-godišnjakinja i 55-godišnjakinja iz Čeminca. Pregledom vozila pronađeno je skriveno i neprijavljeno nekoliko kilograma sitno rezanog duhana. Djelatnici carine oduzeli su duhan te 57-godišnjakinji i 55-godišnjakinji uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o provedbi carinskih propisa Europske unije.

Nadalje, tijekom noći 10. srpnja na granični prijelaz Batina kao ulazni putnik u Republiku Hrvatsku osobnim automobilom doputovao je 57-godišnjak iz Sombora. Pregledom vozila pronađeno je skriveno i neprijavljeno nekoliko kilograma rezanog duhana. Djelatnici carine oduzeli su duhan te 57-godišnjaku uručili prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o provedbi carinskih propisa Europske unije.



Stranica