Posjetite Dan otvorenih vrata policije u Donjem Miholjcu

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/ckv_vjestacenje_otisaka01.jpg

Dođite i upoznajte se s radom temeljne, kriminalističke, granične i ostalih rodova policije.

Povodom obilježavanja blagdana svetog Mihaela, sveca zaštitnika hrvatske policije, ujedno i Dana policije 2019. godine, u utorak, 24. rujna, s početkom u 10,00 sati, na rukometnom igralištu između Osnovne škole „Augusta Harambašića“ i nastavno sportske dvorane u Donjem Miholjcu policijski službenici PU osječko – baranjske održat će više edukativno – promotivnih aktivnosti policije.
 
Građani – posjetitelji imat će priliku vidjeti i isprobati opremu i tehniku koju u svakodnevnom radu koristi policija. Bit će tu prilike, između ostalog, za sjesti u „presretač“, ući u mobilno vozilo za nadzor državne granice – tzv. „Schengen bus“, vidjeti kako se izrađuje fotorobot te kako se obavlja očevid na mjestu događaja krvnog delikta.
 
Moći ćete se upoznati i s radom temeljne, prometne, kriminalističke i granične policije, kao i s radom pirotehničara, kontakt – policajaca te postavljati pitanja policajkama i policajcima.
 
Također ćete imati priliku, kroz pokazne vježbe, upoznati se s radom interventne policije i vidjeti demonstracije obrana od napadača, razoružavanja i svladavanja napadača i slično.
 
Pozivamo zainteresirane građane da nas posjete i sudjeluju na obilježavanju našeg Dana.
 

Stranica