4. Baranjski Ferivi polumaraton

  • Slika /2019/1PREVENCIJA/FERIVIPOLUMARATON/IMG_1188.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici Odjela prevencije na polumaratonu prezentirali su nacionalne i lokalne preventivne projekte.

U organizaciji Športske zajednice Osječko-baranjske županije, Saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ Osječko-baranjske županije i Atletskog kluba „Slavonija-Žito“ Osijek jučer, 21. rujna u parku prirode Kopački rit održan je 4. Baranjski Ferivi polumaraton.

Policijski službenici Odjela prevencije su putem informativno-edukativnih materijala prezentirali nacionalne i lokalne preventivne projekte koje provode na području Osječko-baranjske županije. Kako su osnovni ciljevi nacionalnog preventivnog projekta „Zdrav za 5“ podizanje razine samosvijesti o odgovornosti u očuvanju vlastitog i tuđeg zdravlja, kao i usvajanje zdravih životnih stilova života, policijski službenici su sudjelovali na ovoj sportskoj manifestaciji. Mnogi zainteresirani imali su priliku postaviti pitanje policajcima, dok su djeca sudjelovala u prikazu načina uzimanja otisaka prsta na karton koji ostaje u vlasništvu djeteta za uspomenu.

Ovakva događanja su prilika da građani budu u neformalnom i neposrednom kontaktu sa policijskim službenicima sa naglaskom na prevenciju, kako bi razmijenili iskustva i dodatno se informirali.

Stranica