Policija razotkrila provalnike i protuzakonite ribolovce

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/ckv_uzimanje_otisaka03.jpg

OSIJEK/BARANJA - Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je maloljetnik s područja Osječko – baranjske županije počinio kazneno djelo teške krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je maloljetnik s područja Osječko – baranjske županije počinio kazneno djelo teške krađe. Maloljetnik je u dva navrata tijekom 2013. i 2014. godine provalio u benzinsku crpku na području Belog Manastira i ukrao cigarete i prehrambene artikle.

Također, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 27-godišnjak iz Višnjevca počinio kazneno djelo teške krađe. Mladić  je tijekom 2014. godine provalio u nekoliko obiteljskih kuća u Višnjevcu i ukrao razni alat i kablove.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se i da su 26-godišnjak, 34-godišnjak i 18-godišnjak s osječkog područja počinili kazneno djelo protuzakonitog lova i ribolova. Mladići su uvečernjim satima 8. veljače na desnoj obali rijeke Drave, u naselju Karašica lovili ribu pomoću mreže. Nakon što ih je zatekao ribočuvar,  tjelesno su ga napali te se udaljili čamcem.



Stranica