Policija razotkrila provalnike

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/policija03.jpg

VALPOVO/ĐAKOVO/BARANJA - Završena su kriminalistička istraživanja nad tri osobe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 31-godišnji Valpovčanin počinio kaznena djela teške krađe. Mladić je tijekom prosinca provalio u vikendice na valpovačkom području te je ukrao peć na kruta goriva, čime je vlasniku pričinio materijalnu štetu od nekoliko stotina kuna.

Isto tako, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 20-godišnjak s područja Slavonskog Šamca počinio kaznena djela teške krađe na đakovačkom području. Mladić je tijekom prosinca iz parkiranog radnog stroja ukrao akumulatore. Također je provalio u prostorije ugostiteljskog objekta na odmorištu autoceste i ukrao lampe i svjetla te sušila za ruke. Krađama je pričinio ukupnu materijalnu štetu od više tisuća kuna.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se i da je 17-godišnjak s područja Osječko – baranjske županije počinio kaznena djela teške krađe. Mladić je tijekom prosinca provalio u ugostiteljske objekte na području Baranje i Našica te je ukrao novac, prijenosno računalo i mobitel. Krađama je pričinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.



Stranica