Policija razotkrila počinitelje

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/ckv_uzimanje_otisaka03.jpg

OSIJEK/VALPOVO/ĐAKOVO - Završena su kriminalistička istraživanja. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 25-godišnji Osječanin počinio kazneno djelo teška krađa. Osječanin je u poslijepodnevnim satima 16. ožujka u Strossmayerovoj ulici u Osijeku uzeo iz ruku i otuđio mobitel 16-godišnjem Osječaninu te mu je zaprijetio ubojstvom ako nekome ispriča o krađi. Krađom je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Također, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 46-godišnjak iz Belišća počinio kazneno djelo teška krađa. Belišćanin je u vremenu do 24. prosinca 2013. do 9. ožujka 2014. godine provalio u obiteljsku kuću u Ulici kralja Tomislava u Bizovcu te je na tavanu provukao električni kabel i istog protupravno priključio.

Isto tako, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 37-godišnji Đakovčanin počinio kazneno djelo teška krađa. Đakovčanin je u ožujku provalio u prostorije đakovačke športske u druge te je otuđio više komada alkoholnih pića, nakon čega je provalio u prostorije gornje etaže objekta sa spavaonicama, gdje su ga, dok je spavao, zatekli policijski službenici.



Stranica