Natječaj za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/GRBsjena.jpg

Rok za prijavu na natječaj je 31. srpanj.

Kako bi zainteresirali što veći broj mladih da se prijave na natječaj za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka Policijska akademija, Policijska škola „Josip Jović“, u suradnji s Policijskom upravom osječko – baranjskom 11. travnja održala je Dan otvorenih vrata.

Na Danu otvorenih vrata posjetitelji imali su priliku provjeriti i razinu tjelesnih i motoročkih sposobnosti potrebnih za upis u policijsku školu na improviziranom poligonu. Kako je to izgledalo možete pogledati na fotografijama ovdje ili pogledati promotivni video s dijelom atmosfere.

Podsjećamo građane, osobito maturante, da je još uvijek u tijeku natječaj za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.
 
Naime, Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini. Planiran je upis 750 polaznika/polaznica u program koji će započeti 9. rujna. Po završetku programa polaznice/polaznici će se primati u radni odnos u Ministarstvo unutarnjih poslova  (policijske uprave, odnosno, ostale ustrojstvene jedinice Ravnateljstva policije), sukladno potrebama službe.
 
Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da:
- imaju završenu srednju školu u četverogodišnjem trajanju,
- nemaju navršenih 28 godina na dan 9. rujna 2019. godine,
- imaju posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost,
- imaju propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti,
- su osobno dostojni za obavljanje policijske službe,
- nisu članovi političke stranke.
 
Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom za natječaj.
 
Rok za podnošenje prijave je do 31.7.2019.
 
Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete pronaći OVDJE

Obrazac prijave na natječaj možete pronaći OVDJE.
 
Pozivamo sve zainteresirane mlade osobe, ne starije od 28 godina da se prijave na natječaj te postanu dio našeg policijskog tima. 


 

  
 


 

Stranica