Najava nogometne utakmice između Hrvatske i Norveške u Opus Areni

Slika /2022/Ilustracije nove/nogomet ilustracija.jpg

Pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice

FOTO: Ilustracija

Na stadionu Opus Arena danas će se u 18 sati odigrati prva nogometa utakmica play-offa za plasman u A Ligu nacija između ženskih reprezentacija Hrvatske i Norveške.
 
Obavijest za gledatelje
Ulazi u stadion bit će otvoreni od 17 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu. Pozivaju se posjetitelji da do stadiona dođu ranije kako bi se izbjegle prometne gužve i čekanje na ulazima na tribine te da na vrijeme i bez žurbe zauzmu svoja mjesta.
 
Informacije o prometu na dan utakmice
U užoj zoni stadiona Opus Arene, u ulici Antuna Kanižlića, i to na dionici od kružnog toka do ulaza u parkiralište stadiona Opus Arena, bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, kojom će biti zabranjeno prometovanje motornih vozila, osim vozila s dozvolom.
 
Pozivamo navijače da na utakmicu u neposrednu zonu stadiona dođu pješice ili javnim gradskim prijevozom. Na parkirališnim prostorima u užoj zoni stadiona Opus Arena bit će zabranjen promet i parkiranje zbog ograničenog broja parkirališnih mjesta, osim za akreditirana vozila.
 
Zabranjeni preleti u zoni stadiona
Na dan utakmice zabranjeni su letovi svih letjelica i dronova, oko i iznad stadiona.
 
Fer, korektno i sportsko navijanje
Molimo navijače da se pridržavaju odredbi vezanih za Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima i Zakona o javnom redu i miru, osobito vezano za neprimjereno skandiranje, konzumaciju alkohola i uporabu pirotehnike.
 
Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane na fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Stranica