Dani sigurnosti u prometu - Roadpol Safety Days

  • Slika /2020/2PROMET/ROADPOL/roadpol202.jpg
  • Slika
  • Slika

Na području Policijske uprave osječko-baranjske cilj projekta u cijelosti je ostvaren jer u danu provedbe nije bilo poginulih osoba u prometu

FOTO:Ilustracija

Temeljem inicijative ROADPOL-a, mreže prometnih policija država Europe, u razdoblju od 16. do 22. rujna proveden je projekt Roadpol Safety Days - Dani sigurnosti u prometu.
  
Utvrđeno je ukupno 656 prometna prekršaja. Iz skupine 4 „ubojice“ u prometu evidentiran je 71 prekršaj upravljanja pod utjecajem alkohola, zatim je evidentirano 318 prekršaja nepropisne brzine, 69 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i  67 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela.

Na području Policijske uprave osječko-baranjske cilj projekta u cijelosti je ostvaren jer u danu provedbe nije bilo poginulih osoba u prometu.

Također, u sklopu projekta Roadpol Safety Days - Dani sigurnosti u prometu policijski su službenici PPRP Osijek i Službe za sigurnost cestovnog prometa su organizirali potpisivanje prisege na Trgu Ante Starčevića u Osijeku te je motociklima formiran oblik srca.
 

Stranica