Budi navijač, a ne razbijač

  • Slika /2020/1PREVENCIJA/Coca-cola nogometni kup/f3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U Našicama održan je Coca-Cola nogometni kup gdje se natjecalo ukupno 13 ekipa

FOTO:PU osječko-baranjska

U nedjelju, 14. lipnja, na srednjoškolskom igralištu u Našicama održan je Coca-Cola nogometni kup koji se odigravao u sklopu Sportskih igara mladih. Natjecalo se ukupno 13 ekipa i to: u kategoriji 2005. godina i mlađi nastupilo je 6 ekipa, a u kategoriji 2002. godine i mlađe nastupilo je ukupno 7 ekipa.
 
Policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave osječko-baranjske i Policijske postaje Našice u sklopu preventivnog projekta „Budi navijač, a ne razbijač“, dijelili edukativne letke posjetiteljima, koji su sudjelovali na malonogometnom kupu. Letci su informativnog sadržaja s preporukama o sportskom navijanju kroz zabavu i obiteljsko druženje.
 
Cilj projekta je sve sudionike ovakvog sportskog događaja senzibilizirati i educirati o problemima i posljedicama nereda i nesportskog ponašanja na nogometnim utakmicama, a dok se putem edukativnog letka i drugih materijala željelo ukazati na potrebu navijanja bez vrijeđanja, nasilja i uništavanja. Fokus projekta je na djeci i mladima kako bi eliminirali rizične faktore društveno devijantnog i antisocijalnog ponašanja. 
 

Stranica