Prilikom intervencije ugrizla policajca!

OSIJEK - Tridesettrogodišnjakinja iz Osijeka 6. je rujna oko 12,45 sati, prilikom policijske intervencije, u Biogradskoj ulici u Osijeku 30-godišnjeg policijskog službenika ugrizla za potkoljenicu lijeve noge.

Tridesettrogodišnjakinja iz Osijeka 6. je rujna oko 12,45 sati, prilikom policijske intervencije, u Biogradskoj ulici u Osijeku 30-godišnjeg policijskog službenika ugrizla za potkoljenicu lijeve noge.
Naime, nakon što su dva policijska službenika II Policijske postaje Osijek, po dojavi, izašla na intervenciju zbog obiteljskog nasilja, spomenuta 33-godišnjakinja odbila je poći s njima. Policajce je pritom i vrijeđala, pa su nad njom uporabili sredstva prisile – tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje. Nakon toga ona se u jednom trenutku sagnula i jednoga od njih ugrizla za nogu, lakše ga ozlijedivši. Privedena je te prekršajno prijavljena zbog nasilja u obitelji i vrijeđanja odnosno omalovažavanja policijskih službenika. Protiv nje će, također, biti podnesena i kaznena prijava, zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.


Stranica