Pokušaj razbojništva

OSIJEK - Maskirani muškarac je 25. ožujka oko 13,30 sati pokušao izvršiti razbojništvo u pošti u Divaltovoj ulici u Osijeku. U II. PP Osijek u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim sumnjivcem iz Tenje.

Maskirani muškarac je 25. ožujka oko 13,30 sati pokušao izvršiti razbojništvo u pošti u Divaltovoj ulici u Osijeku. Prijeteći pištoljem zatražio je od 45-godišnje djelatnice i 47-godišnjeg djelatnika novac u čemu nije uspio, pa je pobjegao iz pošte udaljavajući se biciklom Divaltovom ulicom prema istoku. 

Razbojnik je visok oko 190 centimetara, slabije je tjelesne građe, a bio je odjeven u crvenu trenirku. Na glavi je imao najvjerojatnije smeđu periku.

U II. PP Osijek u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom iz Tenje, kojega se dovodi u vezu s pokušajem razbojništva. U dosadašnjem tijeku kriminalističkog istraživanja pronađeni su skriveni predmeti za koje se sumnja da su sredstvo izvršenja razbojništva: crni plastični pištolj, dvije perike, gornji dio trenirke na kojoj dominira crvena boja, crne sportske dugačke hlače i tenisice.

 



Stranica