Nasilna smrt

OSIJEK - PU osječko-baranjska je u 06,04 sati zaprimila dojavu o sukobu dvije osobe na Trgu Lavoslava Ružičke u Osijeku. Podno željezničkog nadhodnika zatečena je žena koja je još kratko davala znakove života.

PU osječko-baranjska je u 06,04 sati zaprimila dojavu o sukobu dvije osobe na Trgu Lavoslava Ružičke u Osijeku. Podno željezničkog nathodnika zatečena je žena koja je još kratko davala znakove života. Liječnička ekipa Hitne medicinske pomoći ubrzo je konstatirala njezinu smrt. Radi se o 67-godišnjoj Osječanki, čije je tijelo nakon očevida koji je obavila očevidna ekipa PU osječko-baranjske, po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar u Osijeku radi obdukcije.

Muškarac (44-godišnji Osječanin), koji je odgovarao opisu druge sukobljene osobe, pronađen je 32 minute kasnije u Ribarskoj ulici u Osijeku (u 06,36 sati). Uz uporabu sredstava prisile - sredstava za vezivanje - preventivno, jer se nije opirao uhićenju, doveden je u I. PP Osijek, gdje je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.

Do nasilne smrti je prema prvim informacijama došlo djelovanjem tjelesne snage. Točan uzrok smrti znat će se nakon obdukcije.



Stranica