Otkriveni otimači torbice

OSIJEK - Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 19-godišnjak i 23-godišnjak iz Ivanovca 15. prosinca prošle godine u Osijeku počinili tešku krađu na osobito opasan ili osobito drzak način (čl. 217. st. 2. točka 1. KZ).

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Osijek utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 19-godišnjak i 23-godišnjak iz Ivanovca 15. prosinca prošle godine u Osijeku počinili tešku krađu na osobito opasan ili osobito drzak način (čl. 217. st. 2. točka 1. KZ). Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Osnovano se sumnja da je 19-godišnjak 15. prosinca oko 17,15 sati u Ilirskoj ulici u Osijeku prišao s leđa 55-godišnjoj Osječanki te joj iz ruku istrgnuo torbicu. Mladić je potom pobjegao s 23-godišnjakom, koji ga je čekao u blizini. U torbici se nalazio novčanik sa sto kuna, osobnom iskaznicom, iskaznicom Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja i mobitel, a materijalna šteta iznosi oko 500 kuna.



Stranica