Dovršeno kriminalističko istraživanje

ĐAKOVO - Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 21-godišnjak iz Đakova i 24. godišnjak iz Potnjana 12. prosinca u Đakovu počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode i nasilničkog ponašanja nad 43-godišnjakom iz Đakova. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetiništvu.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su 21-godišnjak iz Đakova i 24. godišnjak iz Potnjana 12. prosinca u Đakovu počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode i nasilničkog ponašanja nad 43-godišnjakom iz Đakova. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Muškarci su 12. prosinca oko 00,45 sati u Gupčevoj ulici u Đakovu presreli 43-godišnjeg Đakovčanina, kojega su fizički napali, natjerali ga da s njima dođe do zgrade Osnovne škole I. G. Kovačića, gdje su ga nastavili udarati da bi mu nakoncu 
oduzeli mobitel, osobnu iskaznicu i plastične boce koje je skupljao. Napadnuti Đakovčanin je zadobio lake tjelesne ozljede.



Stranica