Prometna nesreća s poginulom osobom

LADIMIREVCI - U teškoj prometnoj nesreći u Ladimirevcima 11. prosinca oko 07,35 sati smrtno je stradala 83-godišnja Mara V. iz Novaka Bizovačkog, a četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede.

U teškoj prometnoj nesreći u Ladimirevcima 11. prosinca oko 07,35 sati smrtno je stradala 83-godišnja Mara V. iz Novaka Bizovačkog, a četiri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede.

Nesreća se dogodila na ulazu u Ladimirevce iz smjera Valpova. U njoj su sudjelovala dva vozila osječkih registracijskih oznaka. Dvadesetogodišnjak iz Valpova, vozeći još tri suputnika od 20 i 19 godina, upravljao je Audijem A6 iz smjera Valpova. Dvjestotinjak metara od ulaza u Ladimirevce počeo je pretjecati nepoznato vozilo, a zbog kiše, zavoja udesno i neprilagođene brzine uvjetima i stanju kolnika nije se uspio vratiti u svoj kolnički trak. U tom trenutku je iz suprotnog smjera naišao Peugeot 307, kojim je upravljala 50-godišnjakinja iz Ladimirevaca, pa je došlo do izravnog sudara dvaju automobila. Na mjestu nesreće smrtno je stradala 83-godišnjakinja, dok su vozač i vozačica te dva putnika iz Audija zadobili lakše tjelesne ozljede, a liječnička pomoć im je pružena u Kliničkoj bolnici Osijek.

Očevid na mjestu nesreće vodio je istražni sudac Županijskog suda u Osijeku uz asistenciju očevidne ekipe iz Policijske postaje Valpovo. Tijekom očevida promet se preusmjeravao alternativnim pravcima. Mrtvo tijelo 83-godišnjakinje je po nalogu istražnog suca prevezeno u Kliničku bolnicu Osijek radi obdukcije. Vozači su alkotestirani i rezultat je bio negativan. Protiv mladog vozača slijedi kaznena prijava.  



Stranica