Priveden istražnom sucu

OSIJEK - U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku 09. prosinca uz kaznenu prijavu doveden je 55-godišnjak iz Vuke zbog osnovane sumnje da je ubio 61-godišnjaka iz Čepina.

U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku 09. prosinca u 17,05 sati, uz kaznenu prijavu, doveden je 55-godišnjak iz Vuke zbog osnovane sumnje da je ubio 61-godišnjaka iz Čepina.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su se muškarci tijekom popodnevnih sati 06. prosinca na poljoprivrednom gospodarstvu u mjestu Lipovac Hrastinski (Glavna bb), u vlasništvu mlađeg muškarca, prvo verbalno, a potom i fizički sukobili. Pedesetpetogodišnjak je zatim tvrdim predmetom izudarao 61-godišnjaka po glavi, rukama i tijelu, nanijevši mu teške tjelesne ozljede, da bi ga na kraju ugušio.

Uzrok smrti gušenjem utvrđen je obdukcijom, koja je po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Osijeku 08. prosinca izvršena u Kliničkoj bolnici Osijek.

Podsjetimo da je PU osječko-baranjska 07. prosinca u 17,50 sati zaprimila dojavu da je u osamljenoj kući u Lipovcu Hrastinskom (Općina Vuka) pronađeno mrtvo tijelo 61-godišnjaka. Očevidom, koji je vodio istražni sudac Županijskog suda u Osijeku uz asistenciju očevidne ekipe ove PU, utvrđeno je da na mrtvom tijelu postoje ozljede, koje upućuju na sumnjivu smrt.



Stranica