Poginuo četverogodišnjak

NAŠICE - U teškoj prometnoj nesreću u Vukojevcima 27. listopada u 16,33 sati četverogodišnji dječak iz Vukojevaca zadobio je teške i po život opasne ozljede od kojih je u 17,35 sati preminuo u Općoj županijskoj bolnici u Našicama.

U teškoj prometnoj nesreću u Vukojevcima 27. listopada u 16,33 sati četverogodišnji dječak iz Vukojevaca zadobio je teške i po život opasne ozljede od kojih je u 17,35 sati preminuo u Općoj županijskoj bolnici u Našicama.

Na dječaka, koji je prelazio kolnik u Radićevoj ulici u Vukojevcima, naletio je osobni automobil našičkih registracijskih oznaka kojim je iz smjera Đakova prema Našicama upravljala 45-godišnjakinja iz Velimirovca, a koja je u tom trenutku obilazila kamion unatoč znaku zabrane pretjecanja. Dječak je hitno prevezen u OŽB Našice, gdje je preminuo.

Očevid na mjestu nesreće obavila je očevidna ekipa Policijske postaje Našice. Promet se tijekom očevida odvijao naizmjenično jednim kolničkim trakom. Istražni sudac Županijskog suda u Osijeku naložio je obdukciju dječakovog tijela. Protiv 45-godišnjakinje, kojoj je alkotest bio negativan, slijedi kaznena prijava.

Stranica