Humanitarna akcija

U organizaciji Udruge navijača NK Čepina Siuxi iz Čepina i kontakt policajaca Policijske postaje Čepin (Davora Zdravčevića i Josipa Jurića) 12. rujna 2009. godine održan je malonogometni humanitarni turnir za pomoć pri liječenju 13-godišnjeg Dragutina Ruperta iz Čepina, kojem je dijagnosticiran vrlo rijedak tumor na jeziku (Lymphangiom). Moguće je izvršiti operaciju u Njemačkoj ili SAD-u, što roditelji nisu u mogućnosti samostalno financirati.

Turnir je održan na malonogometnom igralištu "Kod uljare" u Čepinu, uz nazočnost 400-tinjak osoba, po zaista lijepom i sunčanom vremenu, gdje je cijena ulaznice bila simboličnih 10 kuna. Na turniru su sudjelovale 32 prijavljene ekipe uz uplaćenu kotizaciju u iznosu od 300 kuna, koja je uplaćena za pomoć pri liječenju Dragutina Rupert. Na turniru je sudjelovala i ekipa PP Čepin. Konačni poredak na turniru je sljedeći: 1. Areca iz Osijeka, 2. Siuxi iz Čepina, 3. Tomas prijevoz iz Čepina.
 
Humanitarnom akcijom je ukupno prikupljen novčani iznos od 14.347 kuna, koji je uplaćen na žiro račun Hypo banke br. 2500009-3100426686.

Stranica