Dan policije i Dan svetog Mihaela

Slika plakati/plakat_na.jpg

PU osječko-baranjska obilježit će Dan policije i Dan svetog Mihaela 25. rujna u Našicama i 29. rujna u Osijeku. Pozivamo sve građane da nam se pridruže u proslavi.

PU osječko-baranjska obilježit će Dan policije i Dan svetog Mihaela 25. rujna na Pejačevićevom trgu u Našicama. Od 09,00 sati građani mogu na postavljenim štandovima razgledati naoružanje, opremu i vozila, koja policija koristi u svom radu. U 10,00 sati počinje program tijekom kojega će se pokaznim vježbama građanima predstaviti pripadnici Interventne jedinice policije i Specijalne jedinice policije Osijek. U 11,00 sati u Hotelu Park u Našicama počinje svečana akademija na kojoj će PU osječko-baranjska zahvaliti dvojici građana koji su tijekom ove godine pokazali iznimnu hrabrost i pomogli policiji u hvatanju počinitelja kaznenih djela. Ujedno će se javno pohvaliti policajce, koji su svojim radom i zalaganjem pridonijeli većem ugledu Hrvatske policije. Svečanu akademiju uveličat će svojim nastupom Tamburaški orkestar Osnovne glazbene škole ''Kontesa Dora'' iz Našica.  
 
Na sam Dan policije, 29. rujna, pred spomen-obilježjem u dvorištu PU osječko-baranjske (Osijek, Trg L. Ružičke 1) s početkom u 09,30 sati položit će se vijenci i zapaliti svijeće u čast poginulih i umrlih policijskih službenika ove PU, a s početkom u 10,30 sati u Crkvi svetog Mihaela u osječkoj Tvrđi održat će se Sveta misa.

Plakat poziva za Dan policije i Dan svetog Mihaela


Stranica