Poginuo mladić iz Ivanovca

OSIJEK - Na državnoj cesti 518, između Ernestinova i Antunovca 13. rujna oko 03,55 sati u naletu osobnog automobila smrtno je stradao 25-godišnji Vladimir I. iz Ivanovca.

Na državnoj cesti 518, između Ernestinova i Antunovca, 13. rujna oko 03,55 sati u naletu osobnog automobila smrtno je stradao 25-godišnji pješak, Vladimir I. iz Ivanovca.

Vladimir se kao pješak kretao istočnim kolničkim trakom državne ceste, u smjeru sjever - jug (iz smjera Antunovca prema Ernestinovu), kada je na njega naletio osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka, kojim je u suprotnom smjeru upravljao 23-godišnjak iz Antina. Pješak je preminuo na mjestu nesreće.

Očevid je vodio istražni sudac Županijskog suda u Osijeku uz asistenciju očevidne ekipe Postaje prometne policije Osijek. Na mjesto nesreće izašao je i zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Osijeku. Vozač osobnog automobila je alkotestiran (0,00 promila alkohola u krvi). Tijelo nesretnog mladića je po nalogu istražnog suca prevezeno u Kliničku bolnicu Osijek radi obdukcije. Protiv vozača osobnog automobila slijedi kaznena prijava.



Stranica