Osječanin izgubio život u prometnoj nesreći

ANTUNOVAC - Na državnoj cesti D-518, između Antunovca i Ivanovca, 06. rujna u 23,40 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao Dario M. (35) iz Osijeka, dok je njegov suputnik, 31-godišnjak iz Petrijevaca, zadobio lakše tjelesne ozljede.

Na državnoj cesti D-518, između Antunovca i Ivanovca, 06. rujna u 23,40 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao Dario M. (35) iz Osijeka, dok je njegov suputnik, 31-godišnjak iz Petrijevaca, zadobio lakše tjelesne ozljede. 

Tridesetpetogodišnji Dario upravljao je osobnim automobilom osječkih registracijskih oznaka, nad kojim je u jednom trenutku izgubio nadzor zbog čega je došlo do slijetanja i prevrtanja vozila u odvodnom kanalu. Na mjestu nesreće preminuo je vozač automobila, dok je putnik zadobio lakše tjelesne ozljede.

Očevid na mjestu nesreće vodio je istražni sudac Županijskog suda suda u Osijeku uz asistenciju očevidne ekipe Postaje prometne policije Osijek. Po nalogu istražnog suca tijelo nesretnog vozača prevezeno je u Kliničku bolnicu Osijek radi obdukcije.



Stranica