Uhvaćeni s marihuanom

OSIJEK, ĐAKOVO - Dvojica Đakovčanina i jedan Osječanin prijavljeni su zbog zlouporabe opojnih droga.

Temeljem sudskoga naloga 11. kolovoza izvršena je pretraga doma i drugih prostorija kojima se koristi 20-godišnji Đakovčanin, prilikom koje je pronađeno i uz potvrdu oduzeto 6,5 grama marihuane.

Policijski službenici PP Đakovo su 11. kolovoza u 17,15 sati u Starčevićevoj ulici u Đakovu zatekli 25-godišnjeg Đakovčanina, kod kojega je pronađeno i uz potvrdu oduzet paketić alu folije sa 0,3 grama marihuane.

Prilikom redovne autoophodnje policijski službenici II. PP Osijek 11. kolovoza u 19 sati kod teretne željezničke postaje u Nemetinu zatekli su osobni automobil bjelovarskih registracijskih oznaka u kojemu su sjedila dva 20-godišnja Osječanina. Jedan od njih je u pepeljaru i kroz prozor bacio gram marihuane.

Protiv dvojice Đakovčanina i jednog Osječanina (za kojega se utvrdilo da je marihuana bila njegova) slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga te optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

Stranica