Prometna nesreća s poginulom osobom

OSIJEK - Dana 24. studenog 2009. godine u Osijeku u prometnoj nesreći smrtno je stradala jedna osoba, dok su dvije osobe zadobile teške i jedna osoba lake tjelesne ozlijede.

Dana 24. studenog 2009. godine oko 11,00 sati u Osijeku, na raskrižju Vukovarske ceste i županijske ceste broj 4088 (spojna cesta Vukovarske ceste s južnom obilaznicom Osijeka) dogodila se prometna nesreća s jednom smrtno stradalom osobom, dvije teško i jednom lako ozlijeđenom osobom.
Prometna nesreća dogodila se na način da je 81-godišnjak iz Širokog Polja upravljao osobnim automobilom, navedenom županijskom cestom, u smjeru Vukovarske ceste u Osijeku. Dolaskom do Vukovarske ceste dogodio se sudar osobnog automobila s teretnim automobilom s kojim je upravljao 52-godišnjak iz Luga. Tom prilikom od posljedica sudara vozila na mjestu događaja smrtno je stradala 71-godišnja putnica u osobnom automobila s prebivalištem u Oriovcu, dok su vozač osobnog automobila i također putnica iz osobnog automobila, 69-godišnjakinja iz Širokog Polja, zadobili teške tjelesne ozljede, a preostali putnik u osobnom automobilu, 73-godišnjak iz Oriovca, zadobio je lake tjelesne ozljede. Tijekom vršenja očevida promet vozila preusmjeravao se Vinogradskom i Divaltovom ulicom.  
Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača osobnog automobila kao i vozača teretnog automobila slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
Očevid prometne nesreće obavio je Istražni sudac uz pomoć policijskih službenika Postaje prometne policije Osijek.
 
 


Stranica