Poginuo na motociklu

NAŠICE - Dvedesetdevetogodišnji Zdravko F. iz Podgorača poginuo je u prometnoj nesreći, koja se dogodila 05. srpnja u 21,15 sati u Podgoraču.

U Ulici Klenik u Podgoraču 05. srpnja u 21,15 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je život izgubio mještanin Zdravko F. (29). Očevid na mjestu nesreće obavila je očevidna ekipa Policijske postaje Našice, a tijekom obavljanja očevida promet je na toj dionici ŽC 4105 bio u potpunosti obustavljen sve do 00,30 sati. 
Do nesreće je došlo kada je Zdravko F. motociklom našičkih registracijskih oznaka udario u stražnji kraj prikolice koju je vukao traktor našičkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 19-godišnjak iz Bijele Loze. Od siline udara u prikolicu motocikl je odbačen u cestovni kanal, gdje se zaustavio. Nesretni Zdravko F. poginuo je na mjestu nesreće. Njegovo je tijelo po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Osijeku prevezeno u Opću županijsku bolnicu u Našicama, gdje će biti obavljena obdukcija. Zdravko F. je koristio zaštitnu kacigu, a vozač traktora je alkotestiran na mjestu nesreće (0,0 g/kg).



Stranica