Prometna nesreća s poginulom osobom

U teškoj prometnoj nesreći u Našičkoj Breznici jučer (21.05.) smrtno je stradao Krunoslav Š. (40) iz Našica.

U Osječkoj ulici u Našičkoj Breznici jučer (21.svibnja) oko 19.10 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao Krunoslav Š. (40) iz Našica, a teško je ozlijeđen osmogodišnjak, također iz Našica.
            Do nesreće je došlo kada je 40-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom našičkih registracijskih oznaka iz smjera Našica prema Osijeku, prilikom pretjecanja izgubio nadzor nad vozilom te je sletio u kanal, prevrnuo se na krov, a potom je udario u drvo. Na mjestu događaja život je izgubio vozač, dok je osmogodišnjak, koji se nalazio u vozilu zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u Općoj županijskoj bolnici u Našicama. Tijelo poginulog vozača je po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Osijeku prevezeno u našičku bolnicu gdje će biti obavljena obdukcija.
            Očevid prometne nesreće obavila je očevidna ekipa Policijske postaje Našice. Na mjesto nesreće izašli su i pripadnici DVD-a Našice. Promet se tijekom očevida odvijao otežano, naizmjenično jednim kolničkim trakom.


Stranica