Zbog neosiguranog tereta prouzročio prometnu nesreću

Slika /2020/Policijski auto, logo, rotirka/20200521_093851.jpg

Uslijed kontakta pneumatika sa klizavom tekućinom na kolniku došlo je do slijetanja dva osobna automobila kojima su upravljali 63-godišnjakinja i 54-godišnjak

FOTO: Ilustracija

Jučer oko 18,50 sati 60-godišnji državljanin Ukrajine upravljao je teretnim vozilom u mjestu Kozarac te nije osigurao teret koji je prevozilo (tekućine-biodizel) u priključnom vozilu kojom prilikom je tekućina iscurila na kolnik Međimurske ulice.
Uslijed kontakta pneumatika sa klizavom tekućinom na kolniku došlo je do slijetanja dva osobna automobila kojima su upravljali 63-godišnjakinja i 54-godišnjak.
Zbog prekršaja nanošenje tvari na kolnik vozaču teretnog vozila naplaćena je novčana kazna, a zbog prekršaja ne osiguravanja tereta naplaćen mu je obvezni prekršajni nalog.
 
Prometne nesreće bez alkohola
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali smo po jednu prometnu nesreću na području Belog Manastira i Đakova u kojima je nastala materijalna šteta.
 
60-godišnjak biciklirao s 2,68 promila alkohola
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu na cestama evidentirali smo dva vozača osobnih automobila i tri biciklista koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.
Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 12,45 sati u Osijeku, gdje su policajci zaustavili 60-godišnjeg biciklistu kojem je izmjeren koncentracija od 2,68 promila alkohola u krvi.
 

Stranica