Započeo Osječki jesenski sajam

Slika odsjek prevencije/OSK-SAJAM/net.jpg

OSIJEK - U sklopu 14. Osječkog jesenskog sajma u Osijeku, na izložbenom prostoru Pampasa koji je započeo 6. listopada i traje do 9. listopada sudjeluju i policijski službenici PU osječko-baranjske na postavljenom promotivnom štandu.

U sklopu 14. Osječkog jesenskog sajma u Osijeku, na izložbenom prostoru Pampasa koji je započeo 6. listopada i traje do 9. listopada sudjeluju i policijski službenici PU osječko-baranjske na postavljenom promotivnom štandu.

Cilj je da se promovira cjelokupan rad policije po pitanjima svih oblika prevencije te prezentacijom rada Vijeća za prevenciju grada Osijeka i svih partnera koji sudjeluju u realizaciji određenih projekata.

Policijski službenici Odsjeka za prevenciju na sajmu su promovirali projekte koji se provode u Policijskoj upravi cijele godine: Biciklirajmo biciklističkom, Prevencija krađa i provalnih krađa u gradovima-zajedno u zaštiti osobne imovine, Vrijeme dobrih mogućnosti, Sigurnost i zaštita djece na internetu i Budi navijač, a ne razbijač.

Prilikom otvorenja sajma štand Policijske uprave osječko-baranjske i Vijeća za prevenciju Grada Osijeka posjetio je predsjednik Republike Hrvatske gospodin Ivo Josipović.



Stranica