Zaprimljeno više anonimnih dojava o postavljenim eksplozivnim napravama

Slika /2022/Ilustracije nove/policija natpis.JPG

Građane ovom prilikom podsjećamo na samozaštitno ponašanje i pozivamo ih da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijestite policiju na 192

FOTO: Ilustracija


NADOPUNA: 15,39 sati

​Obavljenim protueksplozijskim pregledom u pravosudnom tijelu na području PP Đakovo utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi. 
 


NADOPUNA: 14,07 sati

Daljnjim obavljenim pregledom u trgovačkom centru nisu potvrđeni navodi iz dojave o eksplozivnoj napravi.
 

Policijska uprava osječko-baranjska je danas u prijepodnevnim satima zaprimila četiri dojave o postavljenim eksplozivnim napravama na objektima pravosudnih tijela na području Osijeka i okolice.
 
Na mjesto događaja izašli su policijski službenici protueksplozijske zaštite koji su obavili pregled tri navedene ustanove u Osijeku te su utvrdili da se radi o lažnim dojavama.
 
Ujedno, Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je i dojavu o navodnoj postavljenoj eksplozivnoj napravi u jednom trgovačkom centru u Osijeku. 

Dojave o postavljenim eksplozivnim napravama zaprimljene su i na području drugih policijskih uprava te građane ovom prilikom podsjećamo na samozaštitno ponašanje i pozivamo ih da u slučaju uočavanja sumnjivih predmeta ili osoba o svemu obavijestite policiju na 192 ili 112.

Stranica