Vozio automobil 180 kilometara na sat

Slika /brzina1.jpg

Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od 5 000 kuna 

FOTO: Ilustracija

Jučer, 15. rujna, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu je evidentirano 6 vozača (4 vozača osobnog automobila i 2 vozača bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 22,27 sati u Našicama, kada je u nadzoru prometa zaustavljen biciklist 62-godišnji hrvatski državljanin iz Velimirovca
Biciklistu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,94 grama po kilogramu.

U 16,40 sati, u Đakovu, u nadzoru prometa zastavljen je vozač osobnog automobila 64-godišnji hrvatski državljanin iz Đakova. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,28 grama po kilogramu te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 15000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna prekršajna boda.

U 13,24 sata, na državnoj cesti broj 7 (zapadna obilaznica Baranje) u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 37-godišnji hrvatski državljanin iz Tominovca koji se automobilom kretao brzinom od 180 km na sat.
Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 5 000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec te 3 negativna prekršajna boda. 

Stranica