Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

Slika /2020/Policijski auto, logo, rotirka/20200521_093851.jpg

Na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko–baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća, gdje je u tri prometne nesreće pet osoba lako tjelesno ozlijeđeno, dok je šest prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, tri prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira te dvije na području Belišća.

Jučer, 6. travnja, na području PU osječko-baranjske, u prometu su evidentirana dva vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 16,55 sati, u Osijeku, u Ulici Martina Divalta, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao 37-godišnji hrvatski državljanin iz Tenja. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi 0,79 gram po kilogramu.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 5 000 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 3 mjeseca i 4 negativna prekršajna boda. 
 

Stranica