Policija pronašla drogu

Slika /2020/Droga/II PP-2.jpg

Sumnja se da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

FOTO: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 32-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“, dok su 26-godišnji hrvatski državljanin i dvije 22-godišnje hrvatske državljanke počinili prekršaj iz „Zakona o suzbijanju zlouporabe droga“.

U srijedu, 11. svibnja, u Osijeku, policijski službenici zatekli su 26-godišnjeg hrvatskog državljanina u neovlaštenom posjedu s oko 20 grama droge tipa marihuana.
Jučer, 13. svibnja, u Osijeku, policijski službenici su zatekli dvije 22-godišnjakinje u posjedu s oko 8 grama droge tipa marihuane.

Jučer, 13, svibnja, u Osijeku, temeljem naloga suda, policijski službenici su pretražili  dom i druge prostorije kojima se koristi 32-godišnjak te su pronašli i oduzeli staklenku ispunjenu s oko 80 grama marihuane, metalnu drobilicu i digitalnu vagu i novac.

Kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 32-godišnjak unatrag pola godine prodavao drogu tipa marihuanu 26-godišnjem hrvatskom državljaninu te unatrag tri mjeseca 22-godišnjakinji za više stotina kuna.

Protiv 32-godišnjaka policijski službenici podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, dok protiv 26-godišnjaka i dvije 22-godišnjakinje podnose optužne prijedloge Općinskom sudu.
 

Stranica