Upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/Drager.JPG
Jučer, 10. travnja, u 14,15 sati policijski službenici zaustavili su u Vuki osobni automobil kojim je upravljao 46-godišnji hrvatski državljanin, koji je upravljao osobnim automobilom u vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. U zadnje tri godine 46-godišnjak je dva puta pravomoćno presuđen za taj prekršaj. Vozač je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.
 
U 21,05 sati u Semeljcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedan sudionik, 45-godišnji hrvatski državljanin, koji je lakše ozlijeđen, upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,06 grama po kilogramu. U Kliničkom bolničkom centru Osijek izuzeti su mu krv i urin radi analize.
 
Policijski službenici zaustavili su u 21,50 sati u Belom Manastiru 33-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,32 grama po kilogramu. Biciklist je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona.
 
Policijski službenici zaustavili su u 22,40 sati osobni automobil kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je odbio alkotestiranje. Smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona.
 

Stranica