U prijepodnevnim satima zatečeni pijani za upravljačima motornih vozila

Slika /pprp/alkohol1.jpg

OSIJEK - U Osijeku u subotu i nedjelju, 27. i 28. lipnja, zatečene dvije osobe kako upravljaju motornim vozilima s više od 2 g/kg alkohola u krvi.

U Kozjačkoj ulici u Osijeku 27. lipnja u 09,25 sati za upravljačem osobnog automobila marke Renault 19, osječkih registracijskih oznaka, zatečen je 46-godišnji Osječanin, kojemu je izmjerena koncentracija alkohola od 2,65 g/kg. Osječanin se oglušio o zapovijed policijskog službenika da je isključen iz prometa, zbog čega su nad njim uporabljena sredstva prisile, nakon čega je uhićen i doveden u Postaju prometne policije Osijek gdje je smješten u posebne prostorije za zadržavanje do otrježnjenja.
- na Južnoj osječkoj obilaznici, kod skretanja za Svilajsku ulicu, 28. lipnja u 10,10 sati zatečen je 29-godišnjak iz Belišća, kako upravlja neregistriranim motociklom od 125 kubika, bez položenog vozačkog ispita i bez korištenja zaštitne kacige, a s koncentracijom alkohola od 2,41 g/kg. Prekršitelj je također doveden u PPRP Osijek, gdje je zadržan do otrježnjenja, a motocikl mu je privremeno oduzet.

Stranica