U dvije prometne nesreće ozlijeđeno pet osoba

Slika /2022/Ilustracije nove/brzina.JPG

Na području Osijeka evidentirali smo dvije, a na području Belog Manastira i Đakova evidentirali smo po jednu prometnu nesreću

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali smo četiri prometne nesreće u kojima je u dvije prometne nesreće jedna osoba teže ozlijeđena, a četiri lako ozlijeđene.
U dvije prometne nesreće nastala je materijalna šteta.
Na području Osijeka evidentirali smo dvije, a na području Belog Manastira i Đakova evidentirali smo po jednu prometnu nesreću.
  
Tijekom 24 sata na području Policijske uprave osječko baranjske u nadzoru prometa policijski službenici evidentirali su 2 vozača osobnog automobila i 2 biciklista koji su upravljali s nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi     .
  
Najveća koncentracija alkohola utvrđena je danas oko 00,35 sati u Podgoraču  kada su policijski službenici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 34-godišnjak. Evidentirana mu je koncentracija od 2,55 promila alkohola u krvi.
Za počinjen prekršaj predviđena mu je novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna, izricanje zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest bodova.

Stranica