U Đakovu poginuo motociklist

Slika /2022/Ilustracije nove/policija natpis.JPG

Protiv 32-godišnjaka slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu“

FOTO: Ilustracija

Na raskrižju đakovačke obilaznice i prilazne ceste na A5, jučer oko 18 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 26-godišnji motociklist.
 
Do prometne nesreće došlo je kada se 32-godišnji vozač šlepera, koprivničkih registracijskih oznaka, prilikom silaska s autoceste i uključivanja na obilaznicu, nije zaustavio na znak stop te je oduzeo prednost motociklu đakovačkih registracijskih oznaka s kojim je upravljao 26-godišnjak. U sudaru s teretnim vozilom, motociklist je smrtno stradao na mjestu događaja.
 
Zbog obavljanja očevida prometne nesreće, koji su obavili policijski službenici PP Đakovo u suradnji sa zamjenikom općinskog državnog odvjetnika u Osijeku, od 18,20 do 22 sata đakovačka obilaznica bila je zatvorena za sav promet.
 
Vozač šlepera nije bio pod utjecajem alkohola i za vrijeme vožnje koristio je sigurnosni pojas, a motociklist je imao zaštitnu kacigu i jaknu.
 
Protiv 32-godišnjaka slijedi prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Stranica