Tijekom protekla 24 sata tri prometne nesreće

Slika /2022/Ilustracije nove/A11bljeskalica.jpg

Na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su tri prometne nesreće

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su tri prometne nesreće od kojih je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba teško tjelesno ozlijeđena dok su ostale dvije prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu. Sve prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka.
 
UPRAVLJAO AUTOM S 2,13 PROMILA
U vremenu od 31. listopada do 01. studenog 2022. godine na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 7 vozača osobnog automobila i 4 vozača bicikala koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Najveća prisutnost alkohola evidentirana je 1. studenog u 00,45 sati u Osijeku, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 43-godišnjak iz Osijeka. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je koncentracija od 2,13 promila alkohola.
 
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 prekršajnih bodova.

Stranica