Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

Slika /2022/Ilustracije nove/A11bljeskalica.jpg

Evidentirana tri vozača koja su bila pod utjecajem alkohola

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća od kojih su u dvije prometne nesreće dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede, dok su ostale četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.

Na području Belog Manastira dogodile su se tri prometne nesreće te po jedna na području Osijeka, Donjeg Miholjca i Đakova.
 
OSTALI DOGAĐAJI U PROMETU
Tijekom, 17. listopada evidentiran je jedan vozač osobnog automobila, jedan vozač bicikla i jedan vozač električnog romobila koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 13,57 sati u Valpovu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen 63-godišnjak iz Valpova, koji je upravljao biciklom. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je koncentracija od 2,31 promila alkohola u krvi.
 
Istoga dana u 16,40 sati u Osijeku, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede. 28-godišnji Osječanin sudario se s drugim vozačem bicikla, a alkotestiranjem evidentirana mu je koncentracija od 2,18 promila alkohola u krvi.

Za počinjene prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu 3.500,00 kuna.

Stranica