Tijekom 24 sata evidentirali smo četiri prometne nesreće

Slika /2022/Ilustracije nove/A11bljeskalica.jpg

Na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali smo tri vozača osobnih automobila i tri biciklista koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola

FOTO: Ilustracija

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali smo četiri prometne nesreće u kojima je u jednoj nesreći jedna osoba poginula, a u drugoj su četiri osobe zadobile lake tjelesne ozlijede dok je u dvije nesreće nastala materijalna šteta.

Na području Osijeka evidentirali smo dvije prometne nesreće, a na području Đakova i Belog Manastira po jednu.
 
Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirali smo tri vozača osobnih automobila i tri biciklista koji su upravljali vozilima pod utjecajem alkohola.
 
Najveća koncentracija alkohola evidentirana je oko 2,30 sati u Jelisavcu, gdje su policijski službenici zaustavili osobni automobil kojom je upravljao 24-godišnjak kojem je izmjerena koncentracija od 3,40 promila alkohola.
Za počinjeni prekršaj predviđena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i šest negativnih prekršajnih bodova.   

Stranica